koronan keskellä iloa🙃


Kämppä hujan hajalla. Koronavirus jyllää suomessa. Minulla muutto edessä. Yksinään kaaoksessa seison. 
Yhtäkkiä olenkin pennun omistaja🥰
3 vuotta sitten tein lupauksen että kun omista koiristani aika jättää, minulle tulee Tosa Inu. Ja nyt se on syntynyt, maksettu, paperit tehty. Vielä tuskaisen pitkä odottelu että saan pennun kotiin. Mutta aika menee nopeesti, kiitos muuton ja uuden työpaikan! 

Kun tässä istahdin sohvalle ja mietin tätä minun pakkomielteistä halua saada juuri tietynlainen koira, olen varmaankin ollut ärsyttävä persoona. Mutta edelleenkin tämä onkin minun koira. On monia koiria, mutta tämä on minun. 
Ihmiset ympärilläni ovat taas kuten olettaa pystyi, ignooranneet tämän asian tyystin. Ja se olikin odotettavissa. Mieluummin taas tuodaan ne omat murheet siihen ja ulistaan kuin huorat kirkossa. Noh. Selvittäkää ne. Älkää minua vaivatko enää. 
On hyvin lähellä idiotismia edes kuvitella että yksikään ihminen joka ei ole ollut täysillä matkassa tämän pennun hankinnassa, tulisi kuulumaan tämän pennun elämään. 

Ja kuten todistaa taas voidaan, puhdas kiinnostus muiden asioihin menettää merkityksensä, jos elämän näkee pelkästään omaa nokkavarttansa pitkin. 
Joten. On ilo kuuluttaa, että nyt voi koko kolonna ratkaista niitä murheitaan ihan omalla aivokapasiteetillään ja hokea sitten sitä "vittu se on kusipää kun ei kuulu mitään siitä". Minulle se on Okei. 

Ja joista jotka olivatkin rinnallani kun tätä projektia läpi kaahlasin. On se vaan ihmeellistä että yli 10 vuotta sitten Teemu, laittoi viestiä jollekkin tyypille että haluisin akitan pennun. Ja sain häneltä sellaisen. Ja nyt tosiaan 10 vuotta eteenpäin, hän onkin se joka minua opastaa ja tukee uuden rodun kanssa. Ehket minä jotain oikein tein akitan kanssa 🤔👌

Ja toinen henkilö! Joka on täysin tuntematon, mutta pyyteettömästi vastaillut minun kysymyksiin ja opastanut minua oman kokemuksensa kautta. Ollut jokaisessa käänteessä matkassa ja varmasti tulee olemaan pennunkin matkassa. 

Tässä sitä siis ollaan. Muutaman viikon päästä minun maailmaan kuuluu vaan pentu ja minä. Mutta meillä menee kaikki hyvin. Meistä tulee enemmän. Koska tapahtumaa suosii valmistautunutta. 
"Projekti tsuna arashi" on käynnistynyt ✌️

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omia ajatuksia välillä...

vaikeita aikoja.

Rion samba karnevaalit ja mökkireissut?