2 viikon loppurutistus 🙊

Toiseksi viimeinen työvuoro(yövuoro) menossa perkele! Kotona mukavasti kaikki hujanhajan ja tavarat alkaa kÀydÀ vÀhiin, kiitos inventaarion jota tÀssÀ samalla suoritan.

Varmaankin jokaisen ihmisen elĂ€mĂ€n yksi hetki on se kun pidĂ€t niitĂ€ 7.5 vuotta vanhoja kynttilĂ€n jĂ€miĂ€ kĂ€dessĂ€si ja vakuutat itsellesi "no kyllĂ€ nĂ€ille vielĂ€ kĂ€yttöÀ on!" 
No ihan varmasti on. Kuten jo viimeiset 7 vuotta sen todistaa.

Jokin sellainen rentouttava fiilis on tunkea polttoon oikeastaan kaikki mitĂ€ yli sekunnin joudun miettimÀÀn ettĂ€ tarvitsenko tĂ€tĂ€. 
Joten kaikesta pÀÀtellen, yksi viikko menee shoppaillessa uudella paikkakunnalla 🙃 mutta toki tĂ€mĂ€ on hyvĂ€ systeemi tutustua ympĂ€ristöön.

No kuitenkin. SiinĂ€ kaaoksen ja banaanilaatikoiden keskellĂ€ kun seisoo niin huomaa hassunhauskan lieveilmiön mitĂ€ tĂ€mĂ€ aiheuttaa ihmisissĂ€. Nyt juurikin tĂ€llĂ€ hetkellĂ€! Juuri kyseisellĂ€ hetkellĂ€ kun tarvitsen kaikki voimani omaan kĂ€yttöön, onkin yhtĂ€kkiĂ€ kaikilla niin paljon huolia, suunnitelmia, kerrottavaa ja varsin avuntarvetta. EttĂ€ minun varmaan pitĂ€isi jĂ€ttÀÀ leikki sikseen, perustaa jokin ihmeen parannusklinikka. 
Onneksi tĂ€ssĂ€ on turvanani tĂ€mĂ€ "paha Teemu" joka viisveisaa mistÀÀn muusta kuin mÀÀrĂ€npÀÀstĂ€. Rumaltahan se kuulostaa! Mutta edelleen, 2 viikon pÀÀstĂ€ majailen uudessa paikassa, uuden edessĂ€ ja voin vaan tyytyvĂ€isenĂ€ olla hetken. Tilata perhepitsan, laittaa the Joker leffan pyörimÀÀn ja pistÀÀ puhelimen vaan rauhallisesti pöydĂ€lle ja tuumata. No olipas taas✌️

Mutta hei! Tokihan se satuttaa kun ei yhtĂ€kkiĂ€ herukkaan minulta huomiota, sympatiaa ja tai muutakaan mitĂ€ ehket joku tarvitsee. 
Joskos kuitenkin kelaatte hieman taaksepĂ€in ja mietitte, milloin olette tĂ€mĂ€n kysyneet viimeksi: hei Teemu! Miten sinulla menee? 

Kommentit

TÀmÀn blogin suosituimmat tekstit

Omia ajatuksia vÀlillÀ...

vaikeita aikoja.