1383 kilometriä. Ja ripaus kaamosta...

Aikasmoinen matka! Mutta hei, nauti matkasta yhtä paljon kuin määränpäästäkin!
Pitää varmaan hieman pidempään juoksulenkkiin siirtyä, koska luulen että tuolla matkalla tulee vielä parit muuttujat vastaan!
Painokin saa tulla alaspäin huomattavasti  koska 35 asteen lämmössä saattaa läskiä ruveta kiukuttamaan🤔 pientä tutkimusta tein jo kyseisestä reitistä, joten matkaa voi tehdä niin junalla, bussilla, liftaamalla ynnä muilla konsteilla! Eikä itse junalippukaan olisi hinnan kirossa kun 450bht(13e). Mutta perse edellä mennään! Jotenkin sen on vaan huomannut että juurikin näillä valinnoilla tehdään reissusta ikimuistoinen.
Mutta määränpäässä jo näen silmissäni hetken kun pitkähäntäveneellä, kalja kädessä ihastelen ha longin lahtea👌


Tulenko minä sitten tuolta takaisin bangkokiin vai mitä vittua? Hanoista lennot olisi jonkun 40e takaisin, mutta olisko parempi jatkaa esim. Pekingiin ja sieltä Suomeen? Jääkööt tämä vielä roikkumaan!

Sitten toinen juttu! Elikkäs kaamoksen aloittajaiset! Marras-joulukuulle olen tämmösiä miettinyt. Kylpyläviikonloppu jossain päin Suomea seurueessa X. Tai noh, anteeksi skeptisyyteni, mutta hyvällä todennäkäisyydellä kuitenkin ihan vaan yksinään🤭 mutta eiihän sitä koskaam tiedä vaikka joku porukka onnistuisikkin ja mökin vuokraus tulisi hotellia halvemmaksi! Suuri JOS. Vaan tälle hommalle, mutta joo, pointti on se että meinaan julistaa kaamoksen tervetulleeksi!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omia ajatuksia välillä...

vaikeita aikoja.

2 viikon loppurutistus 🙊