Akupunktiota ja euforian tuomia mietteitä.

"nyt mun pitäs olla käsittämättömän vahva ja mun jalkojen pysyy liimattuna maassa"

Hitto, niin pitäisi. Joten otinkin tänään härkää sarvista ja työpäivän jälkeen pikainen reissu joensuuhun jossa kiltti nainen työnsi minun selän, olkapäät ja jalat täyteen neuloja. Thaimaassa viimeksi käynyt akupunktiossa ja AI ETTÄ tätä euforiaa! 😍 Otin vielä 4 hoitokertaa lisää heinä-elokuun ajalle.
Pointtina tälle hoidolle on saada kaikki mahdolliset jumit pois ja hieman herätellä kroppaa eloon loman jäljiltä. Tällä hetkellä olotila on jossain siinä keitetyn nuudelin ja auringossa olleitten hopeatoffeiden välimaastossa.

Kuitenkin kotimatkalla kolinportilla munkkikahveja niellessäni päässä pyöri yhtä sun toista ajatusta. Kuunnellessani työpaikalla kaikkien puheita tulevista festareista, saunalautoista ja uuden romuläjän hankinnoista, hoksasin että helvetti minähän olen aika vapaa noista tällä hetkellä 👌
Yliajattelun vaara on tällä hetkellä todellinen, eihän minulla tule olemaan mitään seuraavaan vuoteen? Mutta tarvitsenko minä? Eheii! Polttoaine ei paljoa maksa autoon ja eiköhän tämä tuleva vuosi täytetä kokemuksilla eikä toisille todistelulla että kuinka paljon nytkin omistan kaikkea!

Yliajattelusta vielä sen verran. Huomannut jotenkin tämän kaavan että kun ei ole mitään todellista ongelmaa niin silloin tämä suomalainen kansallislaji astuu kehään. Mikä ihmisen päässä saa väkipakolla etsimään vihollista ympäriltään?

"oli tilanne mikä tahansa maailmassa, niin ongelmien määrä pysyy vakiona."

Mitä me pelkäämme? Muitten mielipiteitä ja tuomitsemista? Terveyttä? Tulevaa?

Miten paljon meiltä menee ohi tässä elämässä ihan vaan sen takia että meidän pitää todistella toisille jotain?
Saati vielä kun asutaan pienellä paikkakunnalla jossa narsismin keskellä kasvaneet vanhemmat jakavat elämänohjeita koko maailman puolesta. Ja samanikäiset jakaa täydellisen elämänsä rippeitä somessa. Olitko huonompi kuin muut kun kaikki ei aina mennytkään kuin disneyn sadussa?

Vai kenties nautit hetkestä ja sait sellaisen muiston mitä ei tarvitse somessa jakaa tai vanhemman väen ymmärtää?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omia ajatuksia välillä...

vaikeita aikoja.

2 viikon loppurutistus 🙊