Miksi ja miten???

Mikä on maailman sitkein loinen?
Bakteeri? Virus? Idea. 

Kun hyvä idea syttyy, sitä on melkein mahdoton sammuttaa. Se on unissa, jokapäiväisessä elämässä. Kun syöt, olet lenkillä.. Se vaan raastaa kokoajan sinua ja kysyy yhtä kysymystä. Miksi ei? 
Omalla kohdallani tämä loinen on minua vaivannut 2017 vuoden thaimaan reissustani asti. Ja kummien yhteensattumien vuoksi tämä loinen on vaan saanut voimia lisää. Muutama surullinen tapahtuma, itsetietoisuuden kasvu ja lopullinen sysäys joka tapahtui kroatiassa. Idea on siis valmis. 
Idea saa vaan voimia kokoajan lisää. 
Tietyssä vaiheessa elämää vaan alkaa hoksaamaan mitä haluaa. Haluanko viettä loppuelämäni paikassa jossa hauskanpito on paikallisella huoltoasemalla kahvilla käyminen, tai "kaveriporukan pippalot"? Onko minusta hauskaa olla se tyyppi, joka järjestää aina ohjelmaa muille?
Tähän pakkaan vielä sekoitetaan vielä suomalainen mentaliteetti. Aina pitää löytää jokin asia mikä on päin vittua? MIKSI? Suomalaisilla on jokin ihmeellinen taipumus luoda ongelma, jos sitä ei muuten ole. Sitten jos sekään ei onnistu, ruvetaan murehtimaan sitä että JOS "tämmöinen" ongelma tulee. MIKSI?
Minä en halua olla osallisena enää nähin juttuihin, jos joku haluaa olla, niin se ei ole minulta pois. 
En tarvitse enää negatiivisia ihmisiä minun ympärille. Sen aika on nyt ohi.

           AI ETTÄ MITEN? 
Kun idea on pesiytynyt, nyt sitten hyppääkin kylmä ja laskelmoiva Teemu esiin. 
Lähtö ei vaadi mitenkään suuria järjestelyitä, pois lukien koirat. Ne ovat minulle vaikein osuus. Ja enemmän kuin kohtuullista on että elän niitten rinnalla loppuun asti. 
Raha ei tule olemaan myöskään ongelma. 3 vuoden aikaan tarvitsen vain teräksen kovan fokuksen niin kaikki on hoidossa.

Ainut mikä tuottaa ongelmia on juurikin fokus. Mikä voi suistaa minut raiteilta suunnitelmissani?
Fokuksen takaamiseksi tarvitsen kiintopisteitä. Hieman palkitsemista myös. Suunnittelin tämän toteuttavani shakin tyylillä, eli poistamalla yksi kerrallaan fokuksen häiritsijät. 
Ensin ovat negatiiviset ihmiset. Niitä ei enää tarvita, vaan he voivat kahvitella huoltoasemalla ihan kaikessa rauhassa ja miettiä että "hulluksi se on tullu". 
Toisena tulee tavarat. Tavaroita ei onneksi ole niin paljoa että ongelma kasvaisi.
Mutta nämä tavarat toimivat motivaattorina! Eli ensi kesään mennessä kaikki mahdollinen reissukama tulee olla valmiina. 
Listaten hieman: osprey rinkka, ticket to the moon riippumatto, gopro, sukellusreppu.
Nämä jaettuna vuoden ajalle niin sopivasti saa motivaatiota. 
Kolmantena tulee olemassa olevat tavarat. 
Onneksi rakas paska volvoni leima riittää ensi vuoden heinäkuulle, joten autoon tai mihinkään muuhun ei tarvita rahallisia panostuksia. Muista pääsen kohtuudella eroon, jos en muuten, niin rantamökkiin mahtuu! 

Sitten yllätyskortti! Uusi ihminen? Parisuhde? Kuolema? Jokin muu? Näihin minä en osaa valmistua, enkä niitä myöskään murehdi. Todennäköisyys näille asioille tulee olemaan olematon.

Suunnitelman raakaluonnos on nyt kuulkaas tässä ja näihin asioihin ja ongelmiin rupean pureutumaan kovemmin jahka alkaa asiat menemään eteenpäin💪 

Ps. Hui kun tuli synkkä teksti🙄

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omia ajatuksia välillä...

vaikeita aikoja.

2 viikon loppurutistus 🙊