Reppu ja kenkä kartoitusta nyrkkiraudan kanssa.

Nurmes jää tänään taakse kun valjastan ratsuni ja suuntaan kohti kaJJJaania! Monta hommaa kajaanissa toki on mutta yksi niistä onkin rinkan ja kenkien osto/ostoyritys!
Kuvassa oleva osprey farpoint 55 olisi ehket juurikin minun tarkoitukseen sopiva!

Mutta tämä ei ole mikään helppo juttu! Toisin sanoen riitaudun myyjän kanssa ja sitten tilaan netistä🤭 onneksi itse sattuu olemaan täysin immuuni näille myyntikikoille.
Urheiluliikkeeseen painelet sisään hieman korven asukin näköisenä, siinäpä heti jo väijyykin "yli-innokas jesse" jolla on sporttiset hiukset ja golf t-paita päällä. Ja juuri sattumoisin hän just samanlaisen rinkan oli ostanut itselleen! Mikä sattuma🤭
Jessestä selviät niin seuraavaksi tulee "inka, jolla ponnari vedetty niin tiukalle että näyttää siltä että naama olis siloiteltu silitysraudalle. Inkalla on päällään helly hansenin tekninen "juoksupaita". Ja taas piru osuikin että inkan mies tai veli oli juuri tämmöisiä hengittäviä aavikkokenkiä tarvinnut! Saatana että jo valmiiksi ärsyttää!

No nämä tiedostaen kuitenki tulta päin mennään, kun pitäähän niitä päästä hieman sovittamaan! Ja missään pakkosilmukassa nyt kuitenkaan olla. Tästä reissusta tulee kyllä raskas, mukava ja jännittävä samaan aikaan! Eli

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omia ajatuksia välillä...

vaikeita aikoja.

koronan keskellä iloa🙃