Rion samba karnevaalit ja mökkireissut?

Listani toiseksi valkkautuu ehdottomasti nämä seksin, synnin ja iloisten ihmisten must see bileet rio de janeirossa! Illalla lueskelin ja pienen tietopommin sainkin kun vanhalle reissu tutulleni laitoin viestiä kyseisistä bileistä!
Ahhh! Voitteko kuvitella: kolmen päivän bileet suoraan keskellä kaupunkia, ota matkaasi vaan pieni määrä rahaa, koska hyvin todennäköisesti sinut putsataan! Kuulostaa juuri sopivalta 🤔 ajankohtana toimii maaliskuu 2020. Joten viime yönä avasin jo säästötilin kyseistä reissua varten. Hinnaksi voi ajatella kohtuullista 1500-1700e lentojen kanssa, joten hyvästi on aikaa vielä säästää!

Niin näitä mökkijuttuja! Koska elämäntapa muutokseni vaatii sitä, en aio toistaa samoja virheitä mitä olen tehnyt ennen. Toki tämä on tympeä temppu, mutta se on tehtävä.

Istutin n. 15 henkilölle ajatuksen parista reissusta/tupareista. Pienen ajan sisään tästä poppoosta valkkautui 2 henkilöä jota ajatus kiinnosti sen verran, että he selvittelivät jo asioita etukäteen! Sitten muut oli vaan että: jooo! (tekohymy naamalla).

Yhtälön ratkaisuksi muodostuikin se: että näiden kahden kanssa käyn nämä reissut! Ihan sama mitä maksaa! Toinen päätyy Pohjois-karjalan mökille, toinen sitten Viroon kylpylälomalle! (joka muuten oli alunperin kaamoksen aloittajaisbileet).

Koska tämän leikin olen jo niin monta kertaa ennenkin nähnyt, en vaivaa päätäni enää suunnittelemalla bileitä porukalle, jotka olettaa minun olevan joku narri ja ohjelman järjestäjä. Toki tämmöinenkin onnistuu. Suunnittelutyöstä 350e/tunti ja päivärahat minun reissun jokaiselta päivältä🤔
Älkää hyvät ihmiset uhratko aikaanne tuommoiseen jonninjoutavaan! Käykää sekin turhaan suunniteluun käytetty aika töissä, niin teille on vähän niinkuin ilmainen reissu tulossa, koska tyhjän uskoo katsomattakin! Antaa muiden kyhnöttää kotona kuolemanpelossa ja olettaa että joku hopeatarjottimella kantaa kaiken nokan eteen! Harmi vaan kun minulla ei ole hopeatarjotinta eikä tarjoilijan koulutusta😩😅

Ai mitäs muuta? No salille pitäs suihkun kautta lähteä💪

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omia ajatuksia välillä...

vaikeita aikoja.

koronan keskellä iloa🙃