Samba karnevaalit part. 2! Ja muuta hölynpölyä...

6-7 miljoonaa juhlijaa ja 6 päivää? Huhhuh, sanoi sepelkyyhky!
Lentojen hinta tosiaan siinä 600-700e plus matkabudjettina varmaankin 100e päivä, sisältäen majoituksen. Hmmm, ei paha kuitenkaan.
No mitä ne samba karnevaalit on? Aikas kovaa menoa ainakin! Kimalletta, höyheniä, paljasta pintaa ja bilettäviä ihmisiä viikon ajan? Ja loput jää oman mielikuvituksen nojaan!

"ei suositella menemään yksin"? Whaaat? Jos siellä pörrää miljoona tyyppiä, niin eihän siellä yksin olla!
No mitä muuta olisi rio de janeirossa? NO NÄMÄ FAVELAT!
Rätti naamalla juoksevat brassipojat ak-47 kanssa ryöstävät turisteja päivätöinään? Kuulostaa juurikin paikalta missä pitää päästä käymään!
Tässä tämä yksinään liikkumisen kauneus ehket onkin! Ei tarvitse muists huolehtia, joten tämmöinen onnistuu🤔 tullaanko sieltä sitten hengissä pois? En tiedä..
Helmi-maaliskuun vaihteessa nämä megapippalot kuitenkin on joten: 2020 rion samba karnevaalit, check! Case closed! 🤟

Salihommatkin ovat ottaneet tuulta alleen taas uuden treenipaikan myötä! Perus salin lisäksi löytyy myös crossfit sali, jossa kireällä poninhännällä ja mikkihiiren korvia muistuttavilla kuulokkeilla varustellut tytöt räpläävät puhelinta. Sitten aina väliin box jump ja joku omituisen näköinen punnerrus. Mitäää hemmettiä? Miksi sinulla ei ole hiki? Etkä ole hengästynyt? Miksi olet täällä?
Sitten taas mieleeni palautuu tämä yhden miehen vastainen #metoo kampanja, jossa julistin sodan näitä ihmisä vastaan.
EI KUULU MULLE! ENKÄ PAHOITA MIELTÄNI!
No tämän crossfit salin läpi kun selviää hengissä, saavun AHHHHHHH! Niin ihanalle tatamille! Paininukke makaa lattialla, potkusäkki hieman heiluu ilmavirran tahtiin, hanskoja laatikossa, padeja ja rintapanssareita... Ah, olen tullut kotiin taas!
Elämä taas vaikuttaa hieman selkeämmältä, kun kassista kaivaa 240cm venumin liinat ja alkaa punomaan niitä käsien ympärille. Nyt taas on se hetki että en kaipaa mitään. Tätä lisää👌

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omia ajatuksia välillä...

vaikeita aikoja.

koronan keskellä iloa🙃