Ukkosbongauksen jälkipyykkiä ja vuorovaikutusteoria.

Saatana se jalusta! Huuto kaikui klo 2 suomen kansallismaisemassa, kolin huipulla! Eihän siitä mitään tullu ilman jalustaa! No pitää syöksyä tänään paikalliseen veikon koneeseen ja yrittää edes jonkinmoinen löytää😒 mutta luulen että hinnasta ei tulla pääsemään sopimukseen...
Mutta hei! Koiran kanssa siinä kaatosateessa seisottiin ja Chihi alta kulmain vaan katsoi että: "eikö edes yhtä normaalia reissua voitasi tehdä?"
No ei voida! Vaikka olinkin ainut joka reissusta nautti, saan vahvistukseksi seuraavaan reissuun toisen koiraherrani joka omistaa sellaisen "ainavalmis" sielun!

Vuorovaikutusteoria. 8 tunnin työvuorot tuntuvat aika naurettavilta 12h vuoroihin verrattuna, joten aikaa jää myös ajatusten pyörittämiseen.
En tiedä mikä tämä juttu on, mutta kaavamaisesti tunnistan jatkuvaan ihmisistä, joiden kanssa enemmän puhun, tämmöisen minäminäjeejee- jutun? Miksi vitussa?
Luuletteko tosiaan että ihmisten välinen vuorovaikutus pelaa näin? Good luck!

Likasankkoja muuten saa kaupastakin? Saatan olla ihan helvetin tyhmä, mutta ajattelen tämän asian näin että se sankko vaan täyttyy jossain välissä, jos sitä ei tyhjennetä. Sama juttu ihmisten kanssa. Jos vuorovaikutus ei pelaa, niin väistämätön asia on että se lopettaa pelaamasta toiseen suuntaan myös.
Samaan läjään, "moi mitä kuuluu?" ei ole keskustelua. Se on pakonomainen omantunnon pönkittämisjuttu. Sillä ei ole mitään tekemistä keskustelun kanssa.

Näistä ihmisistä on nyt päästävä eroon. Nämä ihmiset osaavat kertoa että heistä on hauska nukkua ja olla tekemättä mitään, ja sinunkin niin pitäisi tehdä. Keskustelut toimii niin että kuuntelet vuodatusta ensin viikon ja sitten yhdellä lauseella kerrot omaa juttuasi, niin viikon hiljaisuus on edessä. Miksi tämmöistä kannattaa pitää yllä? Voin käydä huutamassa sen yhden lauseen vaikka pielisen rannassa, sieltä ainakin kaiku vastaa takaisin.

Ei mitään muuta kuin kaikista eroon, helpottuu taas ajatusten määrä ja voi keskittyä olennaiseen💪
Josta puheen ollen, salille mars! MORO!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omia ajatuksia välillä...

vaikeita aikoja.

koronan keskellä iloa🙃