Vähä niinku pitäis, mutta toisaalta taas ei🤔

Kas kummaa, kun kesän lopussa elämäntapamuuttujat nostavat päätään vesakosta, lomilla pettymyksen kokeneet miettivät elämäänsä uudelleen ja sitten me jotka vaellamme ihan omissa jutuissaan?🤔

Iltasanomissa isolla printillä nyt vedetään teemaa juurikin edellä mainituista asioista, JAAA ISOLLA KÄDELLÄ!
Enkä yhtään ihmettele, jos sitä silmät ummessa ollaan ja pelätään totuutta.

Mutta mitä tähän sitten voi sanoa? Toki auttaminen tai puhuminen? Mutta entä nämä jotka kerta toisensa jälkeen ovat samassa tilanteessa? Noh, niskalaukaus tai muutto siperiaan, suosittelen👌
Miksi he kuvittelevat että on hauskaa taas uudelleen hakata päätä seinään heidän takiaan? Miksi?
Pakko täällä on alkaa priorisoimaan asioita, jotta voi saavuttaa edes jonkinlaista hyvää.

Kun nuori mies kertoo masennuksestaan avoimesti, kaunis nainen ei uskalla olla ihmisten kanssa, tai juuri elämästään kiinni saanut ihminen haparoi ensiaskeliaan itsenäisesti. Nämä ovat sen luokan asioita joihin pitää keskittyä!! Nämä ovat oikeasti ongelmia joihin tarvitaan apua, tukea ja kannustamista!

No sitten toinen luokka. Ihminen kertoo parisuhteensa olevan lässähtänyt, kymmenettä kertaa. Jollain ei ole "varaa" maksaa velkojaan.

Edellämainitut tyypit on täysin ajanhukkaa. Koska lopputuloksen voin jo ennustaa koska he eivät tämmöisistä "ongelmista" selviä.
Lähiökapakan filosofi ja rikkaisiin naimisiin pyrkivä onnenonkija.

Tätä priorisointia pitää ruveta jatkamaan, koska tällä on oikeasti merkitystä. Ja luulen että tässä on sekin hyvä puoli, että voi keskittyä oikeisiin asioihin tarvittavalla fokuksella. Kun täällä on saman verran tunteja vuorokaudessa, on keskityttävä siihen että apu menee oikeaan paikkaan.

Kaikilla on toki tyylinsä ja siihen minä en puutu, mutta minulla on myös oikeus olla välittämättä semmosesta, joka ei tule ikinä muuttumaan.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omia ajatuksia välillä...

vaikeita aikoja.

koronan keskellä iloa🙃