Vietnamin suunnitelmaa ja hieman muutakin.

Tämmöinen aikasen ruman näköinen silta on kyllä pakko käydä tsekkaamassa!
Silta sijaitsee da nangissa, joten tulee kaksi kärpästä yhdellä iskulla kun yhdistän sillan ja ha longin lahden. Siltareissu tekee n. 1000km mutkan mutta kyllä tämä varmasti kannattaa!
Eli kiteytettynä, bangkok-hanoi-hai phong-da nang-bangkok!

No mitäs muuta? Hieman salia, töitä.. Nyt vaan pitäisi saada itseä niskasta kiinni ja ruveta kitkemään kaikki ylimääräinen pois! Joka muuten onnistuu parhaiten 15.9 olevien läksiäisten jälkeen. Tosiaan saa olla viimeinen reissu tälle vuotta tämä tampereen keikka, jossa tosiaan juhlistetaan kaveri pariskunnan suomesta poismuuttoa!

Jos vähän budjettia miettinyt niin 150e/2 viikkoa? Aika jees siis! Plus toki ruuat. Pitäisi aikas hyvin keritä kerryttää matkakassaa kun 10kk on reissun alkuun!

Onneksi en tarvitse nurmeksessa muuta kuin pyörän, joten auton tankkiin ei mene rahaa juurikaan. Mutta siitäpä se kassa alkaa karttua, hitaasti mutta varmasti!

Ja uusi työaikajärjestely! Tämä se vasta hyvä onkin! Aa-ii-yy ja sitten 4 vapaata! Tässähän kerkeää ihan elämäänki! Voi luojan kiitos että päästiin eroon 12h vuoroista ja reilun vuorokauden vapaista.

Loppuun vielä fitnesstukun tilausta. 150e meni mutta maksaa itsensä takaisin ruuan määrässä. Toki pakonomaisesti tilasin "butcher" treenilaturin, joka on ehket kauheinta mitä ikinään olen kehooni laittanut! Perse edellä puuhun ei tunnu miltään haasteelta tämän pwo:n kanssa  joten jos joku ei pääse sohvalta ylös, niin suosittelen!
Sitten perus whey ja bcaa kylkeen niin 150e ostoskori olikin valmis. No toivotaan pakettia saapuvaksi jo tälle viikkoa että saa kunnon vauhdit käyntiin kun vapaille taas pääsee!
Ja nyt, ensimmäiseen aamuvuoroon mars!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omia ajatuksia välillä...

vaikeita aikoja.

koronan keskellä iloa🙃