Viikonloppu töitä ja nurmes täynnä bileitä?

Jaahas! Töistä kun vihdoin pääsi pois ja takapihalle menin höyryävän tummapaahtokahvin ja camel savukkeen kanssa fiilistelemään, yhtäkkiä kuuluikin livemusiikkia! Wuut? No perhana tämähän on vissiin se "THE WEEKEND" täällä!
Vanhoja autoja, kiiltäviä autoja, pahaäänisiä autoja! Onneksi olen allerginen autoille😏
No kuitenkin salin jälkeen päätin istahtaa paikallisen r-kioskin penkille kahvikupin kanssa. Ärrän myyjän kanssa aikani siinä höpöttelin ja seuraan liittyi muutama paikallinen eläkeläishumalainenkin.

Miten hauskaa olikin kuunnella näitten herrojen muistelua kun 50-60 luvun auto pöristeli ohi. Nämä ukkelit nuorentui ainakin 40 vuotta kerralla!

Tulikin mieleen, mitä muistoja minulla on elämän ehtoon hetkellä? Onhan niitä toki jo, mutta lisää pitää hommata! Eli edelleenkin: i will never stop!!!

Jospa meille kaikille jäisi elämästä muutakin kerrottavaa kuin työpaikka ja paikallisen kapakan kertomukset🤔 no toki tämä on taas henkilökohtainen valinta, eli en sano enempää.

Tämmöstä! Mutta! Kiva että tämäkin kylä herää välillä henkiin ja ihmisillä on hauskaa, vaikka minä näihin karkeloihin en nyt tällä kertaa pääsekkään... ADIOS!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omia ajatuksia välillä...

vaikeita aikoja.

koronan keskellä iloa🙃