Tarina peikosta.

*varoitus! Seuraava tarina saattaa aiheuttaa .                                     kateutta!*

Eli kainuulaisena voit jo suoraan hypätä seuraavaan blogiin! Noh, vitsi vitsi!

No minun kaverina on yksi peikko! Peikko on vähän outo. Peikko on iso, peikko ei ole kovin sosiaalinen. Hän on myöskin vähän äkäpussi välillä. Toki myös sellanen nallekarhu myös.

No kuitenkin vuosia taaksepäin peikon kanssa otettiin pieni kuntokuuri, jossa häneltä karisi hieman kiloja. Sitten ne taas lähti ylöspäin. Aika perus jojo meininki siis.

Mutta!(tässä kohdassa kainuulaiset viimeistään lopettakaa lukeminen)
Peikossapa onkin kaksi ihan perkeleen hyvää puolta. Ensimmäinen on että peikko kuuntelee ohjeita. Toisena on että hän omistaa ihan omat aivot!

Vuosia tästä kuntokuurista nyt kuitenkin on, mutta näköjään hän muistaa KAIKKI! Ja ihan omatoimisesti vielä osaa etsiä lisää tietoa!
No mitä? Jotain -30kg puoleen vuoteen? Koettakaa perässä.

Kun tämä maailma on selityksiä täynnä.
"Käy kipeästi. En jaksa. Ei oo rahaa. Ei oo laitteita. Polvi kipeä."
Listaa voin jatkaa loputtomiin.

Mikä sitten tämän peikon sai tekemään tämmöisen muutoksen? Noh minulla on teoria! Tuntien tämän peikon hieman syvemmin ja näen hänessä itseni suunnilleen tuon ikäisenä niin tässä on teoria: peikko kun miettii asioita hyvin paljon. Se ei niistä puhu. Se hioo päässään vaan suunnitelmaa miten joku juttu saavutetaan. Sitten askel askeleelta hän sitä rupeaa toteuttamaan.

Tässäpä peikko onkin fiksu! Koska ihmisten isoin ongelma on se että kaikki pitäs saada heti ja muutos tapahtua kerralla! Peikko ei tätä virhettä tee, vaan hän on rakentanut hyvin vankan tietotaidon ja halun joka väistämättä ohjaa häntä määränpäähänsä.
Koska määränpää ilman suunnitelmaa on pelkkä haave.


Tämmöisille ihmisille minä nostan hattua! Vaikka minulla ei hattua olekkaan.

Ja lopuksi peikolle: haista sinä tuohipää vittu💪

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omia ajatuksia välillä...

vaikeita aikoja.

2 viikon loppurutistus 🙊