Let me tell you something you already know.

Minäpäs kerron sinulle jotain jonka jo tiedät. Maailma ei ole auringon paistetta ja sateenkaaria. Se on hyvin ilkeä ja peloittava paikka ja ei ole mitään väliä sillä miten kova olet, se lyö sinut maahan jos vain sallit sen.

Sinä, minä tai kukaan muu ei lyö niin kovaa kuin elämä. Mutta kyse ei ole siitä miten kovaa lyöt, vaan siitä että miten kovaa sinua lyödään ja pystyt liikkumaan eteenpäin. Näin voittaminen tehdään!

Noh, tämä on pätkä yhdestä leffasta joka itselle on aina ollut hyvin tärkeä.

Itselle luovuttaminen ei ole koskaan ollut vaihtoehto. Noh, sehän lukee kädessäkin. "Then we will fight in the shade"

Mikä tahansa se elämän vastus onkaan, aina on jokin keino. Koska jokaisella on heikkoutensa. "Näe se, hyödynnä sitä, iske."

Ihmisillä on monia syitä olla luovuttamatta. Mikä tahansa puskee ihmistä eteenpäin, on hyvä syy.

Viha, pelko, oppiminen tai vaikka kehittäminen. Kaikilla on sama määränpää, joten voidaan kuvitella tämä isona vuorena, jokaisella on vaan oma polku kiivettävänä.

Peikko tarinan päähenkilöstä olen huomannut vihan toimivan motivaattorina. Mutta viha on epätoivoa hyödyllisempää. Ja uskon että tämä tulee vielä vuosien aikana vaihtumaan itsevarmuuteen ja viisauteen.

Peikko pelkää tällä hetkellä tehdä päätöksiä jotka ovat vaan tehtävä, kuinka paljon se ikinä sattuukaan. Kipu kertoo vaan sitä, että et ole kuollut. Ja eilisen kipu on huomisen vahvuutta.

Täällä nykymaailmassa pitää itsellä olla ensin vahva, ennenkuin pystyy muita auttamaan. Koska sinisilmäisyys kääntyy jossain kohdassa sinua vastaan, ja jäät yksin potemaan asioita.

Joten pitäkää ihmiset huolta siitä, että teidän oman elämän tärkein henkilö(Sinä) voi hyvin, muulla ei ole sitä ennen väliä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omia ajatuksia välillä...

Pöytälaatikon vanhoja jorinoita.

2 viikon loppurutistus 🙊