dandapanin oppeja ja omia ajatuksia.




Okei löysin youtubesta tällasen hauskan munkin joka puhuu minun pääni puolesta! Dandapani.

No en nyt laita tähän mitään linkki vuorta vaan löydätte varmasti, jos etsitte.

Kuitenkin. Yhdessä videossa sain oman pääni sisään muodon tuhannelle ajatukselle, joita olen ihmisille kokeillut selittää.

Meillä jokaisella on 100% energiaa jokaiselle päivälle käytössä. Kuin me sen käytämme, onkin sitten eri asia.
Voimme käyttää energiaamme hyvään tai huonoon. Sillä ei ole väliä. Mutta päivän lopussa energiamme on lopussa.

Jos aloititte aamunne lukemalla maailman uutiset ilta-sanomista, tuskastuen siitä mitä päivä tuo tullessaan ja etsien ongelmaa mikä ei ole edes läsnä tai lähellä sinua, energianne alkaa huveta jo siinä vaiöheessa kun siihen Suolakurkku purkkiin saatte tupakan tumpin laitettua.

Häiriötekijät vievät energiaamme. Vaikka esimerkiksi puhelimesta on niin paljon hyötyä, niin monta kertaa päivässä keskittymisenne herpaantuu puhelimen takia?

Jos kaksi ihmistä keskittyy toisiinsa, energia pysyy tasaisena. Koska toinen luovuttaa toiselle. Siihen laitetaan mukaan puhelin, niin toisen keskittyminen herpaantuu ja tilanne menettää täysin arvonsa.

Ja minulle se ei ole okei. Kun olen 100x lähtenyt ovet paukkuen siitä puhelimen vahtaamisbileistä pois, olen aina miettinyt että minussa on jotain vialla kun se on kerta toisensa jälkeen sama tilanne.

Mutta kyllä. Aion tehdä tämän uudestaan, niin pitkään että tätä ongelmaa ja energian viejää ei ole.

Toki puhelinta nykyään katsotaan ja kirjoitellaan sillä. Etsitään tietoa yms. Niin se on ok! Mutta jos haaskaa toisen aikaa, niin se ei ole.
Inhottavaa sanoa tämä ääneen mutta täten osaan jo heti sanoa sen, että 90% nykyisistä tutuistani tulee lähtemään pois elämästäni juuri tämän takia.

Minulla on hyvä olla kun ei ole häiriötekijöitä. Ja vaikka olisikkin, silloinkin on hyvä olla. Mutta ajan haaskaamiseen en enää suostu.
Voin käyttää energiani oikeasti sellaiseen mikä tuo minulle iloa ja hyvää mieltä.

Kun keskitytään siihen iloon, me opimme olemaan iloisia. Jos taas puhelimeen, meistä tulee hyviä puhelimenkäyttäjiä.


Joten. Kokeilkaa huomenna, siinä aamukahvia siemaillessasi käyttää ensimmäinen 15minuuttia ajatuksiin, jotka tuovat teille iloa. Verratkaa vaikka sitten tämän aamun toimintaan.

Jos sen energian minkä tällä hetkellä käytämme negatiivisiin juttuihin ja asioihin millä ei ole merkitystä, olisimme tuhanteen kertaan ratkaisseet ne parisuhde tai kaveriongelmat, joilla on väliä. Se energia minkä käytämme siihen, että valitamme aamulla väsymystä, voisimme vaan pitää kiinni silmiä sen aikaa ja säästää energiaa.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omia ajatuksia välillä...

vaikeita aikoja.

2 viikon loppurutistus 🙊