Mukavuusalueen ulkopuolella.

Jokainen meistä aamulla herätessään käy läpi päivän tulevat asiat, kuinka ne menee, miksi ne menee ja ehkä luomme jo muutaman näkymättömän ongelman ja pahoitamme mielemme. Noh aamukahvi huulilla kuitenkin auttaa ja mökönä istumme kunnes kuppi on tyhjä.

Tämäpäs on hyvä hetki sitten lähteä yrittämään jotain uutta ja kokematonta. Tai laittaa itsensä peliin ja antaa vain mennä! Kun kerta jo unissasi olet päättänyt että aamukahvi pitää juoda mököttäen..

Olen vahvasti sitä mieltä että elämä alkaa kun poistutaan mukavuusalueelta. Ihmisen tuhat eri vaistoa laitetaan koetukselle ja kaveriporukan ilkkumiset syrjäytetään. On vaan minä.
Ehket juuri niitä hetkiä kun saat tuutin täydeltä paskaa että et tee niinkuin ennen, tai niinkuin kaverisi tekee, alkaa pienen ihmisen päässä luja taistelu egosta ja omasta itsestänsä.

Kumpi voittaa? No tietenkin se jota ruokit enemmän!

Vaikka elämässä joutuu aina välillä pettymään, ei kannata pelätä sitä. Tai voi myös kokeilla realisoida sitä.

Mikä olisi pahin mitä sinulle voisi sattua jos haluat kokeilla uutta?
Noh laskuvarjo hypyssä kuolema.
Autolla 200km/h kylän läpi niin tapat jonkun.
Seksissä heittäytyminen tutun kumppanin kanssa?
En tiedä.
Ottaa uusi resepti netistä ja kokata tämä mieli tietyllesi romanttisen illallisen merkeissä?
No sylkee pois. Syökööt lortto puuroa vittu💪

Epävarmuus luo meille mahdottomia esteitä ja lukkoja. Nämä murtuvat vain yrittämällä. Jos et yritä, voit ihan hyvin ottaa sen kiikkustuolin ja tyytyväisin mielin miettiä että hah! Empäs kuitenkaan epäonnistunut!
Syvällä jossain kuuluu kuitenkin kuiskaus: kun et edes yrittänyt?

Kokeilkaa tehdä yhden viikon ajan kaikki hieman kaavasta poiketen, saattaa olla että opitte uutta, epäonnistutte tai löydätte jotain vallankumouksellista. Kuka tietää? Mutta pointtina, ketä kiinnostaa?

No näitä kiikkustuolissa olevia ihmisiä jotka kritisoivat toisia ja nauravat epäonnistumisille. Harmi vaan kun he itse eivät ole eläneet päivääkään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omia ajatuksia välillä...

Pöytälaatikon vanhoja jorinoita.

2 viikon loppurutistus 🙊